5 Temmuz 2008 Cumartesi

erkek dediğin...

erkeklere kafayı taktığımı sanmayın,ama erkekler üzerine bir tez yazıyormuşum gibi düşünebilirsiniz...erkek olmanın gereklerini kendi bakış açıma göre,kendi olmasını istediğim gibi yorumlamak benim olayım...

erkek dediğin;

-bir anda aşık olmayacak sana,olduğunu söylemişse de güvenmeyeceksin,çünkü yine seni bir anda bırakıp başkasına aşık olabilir.
-
ilişkinin henüz başındayken "sensiz yaşayamam,ilk kez böyle seviyorum.." tarzı beylik laflar etmeyecek,arkasında durabileceği kadar umut verecek karşısındakine...
-asla karşındakini kırmamak adına istemediği gibi davranmayacak,yalanının bir yerde patlak vermesiyle karşısındakinin daha çok kırılacağının farkında olacak.
-
eğer bir ilişki içersindeyken,başka kızların iltifatları,sırnaşmaları hoşuna gidiyorsa,ya hemen ilişkisini bitirecek,ya da konuştuğu kişiyle sohpeti kesecek,kalbinde sadece bir kişi için yer açacak.
-henüz tam olarak tanımadığı kızı,fiziksel egolar adına kullanmaya çalışmayacak,görünüşe aldanıp,kuruyla yaşı birbirine karıştırmayacak
-burnu havada olmayacak,mütevazi olacak,yaptıklarını anlatmayacak,gösterecek...eğer çok kendini beğenmişse,her kızın elinin altında olduğunu düşünür ve seni fiziken veya duygusal olarak harcamaya bakar.
-sevdiği kızdan maddi durumunu saklamayacak,ama yüzgözde olmayacak çok fazla bu konuda.
-sevmeyle sevişmenin arasındaki ince çizgiye çok dikkat edecek,sevgisinden emin değilse sevişmeyecek...çünkü bir kız bu konuda her zaman daha duygusal ve kırılgandır.
-etrafında çok kız olan erkekler,hangisinle ilişki yaşasam derdine düşmeyecek,ne istediğini,ne yapması gerektiğini bilecek,az ama öz olacak ilişkileri.
-
en çok sex yapan en kraldır diye düşünmeyecek,hislerinle,hissettirdiklerinle gurur duyacak,seviyesi belden aşağılara düşmeyecek.
-ilişkisini sahiplenecek,öksüz bırakmayacak,yaptıklarının ve yapacaklarının arkasında olacak daima,avucunda sımsıkı tutacak ellerini,bırakmayacağını bileceksin.
-güven verecek güven!bileceksin yarında gözlerinin içine bakacağını,aynen söylediği gibi sarılacak yine yarın sana.
-kendisine saygısı olacak ufacık bile olsa,kalitesini asla düşürücek arkadaşlıkları,yalnışları olmayacak,hata yapacak elbet ama mutlaka telafi edecek onları.
-basit olmayacak arkadaş!yeri geldiğinde zoru oynayacak,onu sadece sen kandırabileceksin zaman zaman...bileceksin sadece senin nazın geçecek ona...



şimdilik bu kadar ama bu yazımı yeni seçeneklerle güncellemeye devam edeceğim...


Hiç yorum yok: